It seems we can't find what you're looking for.

Logico B.V. is een toonaangevende orchideeënkwekerij gevestigd in De Lier, in het hart van het Westland. Het bedrijf werd opgericht in 2003 door Rob van Vliet en Perry van Vliet, die beiden jarenlange ervaring hadden in de orchideeënkwekerijsector.

Logico B.V. is een modern en innovatief bedrijf dat zich richt op de teelt van hoogwaardige orchideeën voor zowel de binnenlandse als de internationale markt. De kwekerij heeft een oppervlakte van meer dan 20.000 m² en is uitgerust met de nieuwste technologieën en apparatuur om de beste orchideeën te kweken.

Het bedrijf heeft een breed scala aan orchideeën in verschillende maten, kleuren en soorten, waaronder de populaire Phalaenopsis, Cambria, Paphiopedilum en Cattleya. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe soorten en variëteiten om aan de vraag van de markt te voldoen.

Logico B.V. is toegewijd aan duurzame teelt en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Het bedrijf maakt gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en duurzame teeltmethoden om de orchideeën te telen en te verzorgen. Dit betekent dat de orchideeën van Logico B.V. niet alleen van topkwaliteit zijn, maar ook milieuvriendelijk worden geteeld.

Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij de hoge kwaliteit van de orchideeën, de betrouwbare service en de efficiënte logistiek. Het team van Logico B.V. bestaat uit ervaren en gepassioneerde professionals die zich inzetten om de klanten te voorzien van de beste producten en service.

Logico B.V. heeft ook een online webshop waar klanten rechtstreeks kunnen bestellen. Het bedrijf biedt een snelle en betrouwbare levering van de orchideeën, rechtstreeks vanaf de kwekerij. Klanten kunnen rekenen op een uitstekende klantenservice en advies over de verzorging van de orchideeën.

In conclusie, Logico B.V. is een gerenommeerde orchideeënkwekerij die hoogwaardige orchideeën teelt met behulp van duurzame methoden. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en biedt een breed scala aan orchideeën van topkwaliteit. Dankzij de online webshop kunnen klanten gemakkelijk en snel orchideeën bestellen en profiteren van de betrouwbare service en advies van het team van Logico B.V.

Adres: Zijtwende 19, 2678 NL De Lier
Telefoon: 0174612700
Website: https://www.logico.nu/

Aanbod van orchidee kwekerij Logico B.V: