Orderstatus opvragen

Wilt u weten of wij uw bestelling al hebben verwerkt? Vul dan hier uw gegevens in en bekijk of uw bestelling al is aangenomen door de  betreffende orchideeënkwekerij(en). Wanneer uw bestelling op “afgerond” staat is uw bestelling verwerkt en kan u elk moment een track en trace verwachten van PostNL. Wanneer de kweker uw bestelling aanmeld voor verzending ontvangt u de Track en trace en wordt het pakket doorgaans de zelfde dag nog verzonden. Staat uw bestelling nog “in behandeling”, dan hebben wij uw bestelling nog niet verwerkt en kan u contact opnemen over de status van uw bestelling. Normaliter worden bestellingen binnen enkele minuten tot uren verwerkt. 

Orderstatus Orchidee-Kopen.nl

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Uw pakket volgen met Track en Trace

Wanneer uw bestelling is aangemeld voor verzending ontvangt u de track en trace van PostNL. Binnen enkele uren is het vervolgens mogelijk om uw pakket van Orchidee-kopen.nl te volgen. Om uw track en trace te volgen ga naar de Track en Trace pagina op de website van PostNL.