It seems we can't find what you're looking for.

Van der Hoorn Orchideëen B.V. is een toonaangevende orchideeënkwekerij gevestigd in Ter Aar, een dorp gelegen in het Groene Hart van Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1979 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd in de orchideeënsector.

Van der Hoorn Orchideëen is een familiebedrijf dat wordt geleid door de broers Peter en Kees van der Hoorn. Samen hebben zij een passie voor het kweken van hoogwaardige orchideeën. Het bedrijf heeft een oppervlakte van 12.000 vierkante meter en beschikt over een moderne kwekerij met de nieuwste technologieën.

Het assortiment van Van der Hoorn Orchideëen is zeer uitgebreid. Het bedrijf kweekt vele verschillende soorten orchideeën, waaronder de populaire Phalaenopsis, maar ook bijzondere soorten zoals de Cattleya en de Dendrobium. Naast de verschillende soorten orchideeën biedt het bedrijf ook een breed scala aan kleuren aan.

Van der Hoorn Orchideëen staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. De orchideeën worden met veel zorg gekweekt en zijn van topkwaliteit. Het bedrijf werkt met duurzame teeltmethoden, waarbij het milieu en de natuur worden gespaard. Hierdoor zijn de orchideeën niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens milieuvriendelijk.

Het bedrijf richt zich voornamelijk op de groothandel en export, maar ook particulieren kunnen terecht bij Van der Hoorn Orchideëen. Op de website van het bedrijf is een breed assortiment aan orchideeën te vinden en kunnen deze gemakkelijk online worden besteld. Daarnaast is het ook mogelijk om het bedrijf te bezoeken en ter plaatse de orchideeën uit te kiezen.

Al met al is Van der Hoorn Orchideëen een betrouwbare en kwalitatieve kwekerij die zich richt op het kweken van hoogwaardige orchideeën. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment en staat bekend om haar duurzame teeltmethoden en milieuvriendelijke benadering. Of je nu een groothandel bent, een exporteur of een particuliere klant, Van der Hoorn Orchideëen heeft voor ieder wat wils.

Adres: Paradijsweg 49, 2461 TL Ter Aar
Telefoon: 0655246664
Website: https://www.vdhoornorchideeen.nl/

Aanbod Van der Hoorn Orchideëen B.V.